Броени дни преди изборите: Какви тайни разкрива нумерологията за трите

...
 Броени дни преди изборите: Какви тайни разкрива нумерологията за трите
Коментари Харесай

Ето коя партия ще донесе богатство на България


  Броени дни преди изборите: Какви секрети разкрива нумерологията за трите нови партии – тези на Слави, Мая Манолова и Божков

 

Г-жо Иванова, какво споделят числата за новите партии и за изборите като цяло? Имат ли късмет и ще има ли нови ръководещи?

Направих много задълбочени проучвания на данните на трите най-нови и най-популярни партии в медийното пространство – „ ИТН “, „ Изправи се! Мутри вън “ и гражданска платформа „ Българско лято “. Изчисленията демонстрираха, че и трите обединения ще съумеят да влязат в Народното събрание. Ще стартира с партията, която ме изненада най-вече.

Нумерологичната осцилация на името „ Българско лято " е с осцилация 3 на първо равнище и осцилация 7 на второ равнище, което дава обща нумерологична карта при път на живота 1.

Вибрация 3 демонстрира, че партията печели от ден на ден доверието на хората и доста гласоподавалтели ще дадат своя глас на „ Българско лято “. Тази вибрациядемонстрира доста добра схватливост, синхрон, взаимопомощ и партньорство в интерес на обществото и на България. На второ равнище осцилация 7 дава знак за договаряния и връзка с чужбина, за положително интернационално позициониране и привличане на огромни задгранични вложители в България. Общата нумерологична карта на името се назовава цялостна карта при път на живота 1, което е знакът за ново начало за България, цялостен рестарт и обновяване, мощно раздвижване ипреговоризасилна коалиция. По всичко проличава, че партията има късмет да влезеуправлението и това неизбежно ще даде нов мощен подтик за България, ще открие изцяло нови благоприятни условия и хоризонти пред нас като общество. Геометрията на картата демонстрира трайна смяна и отстояване на твърда, мъжка, непоколебима позиция.

Партията „ Българско лято “ е записана в ден с път на живота 8 , който подсигурява трайни капиталовложения, ловко справяне с сложни и непостижими за другите предизвикателство. Цифрата 8 носи доста огромен заряд за финанси – при нея могат да се чакат наливане на доста пари в бюджета, струпване на огромни ресури за България и всичко това ще се канализира в изгода на фамилиите. Обшата нумерология сред името на партия,,Българско лято " и датата и на регистрация дава цялостна нумерологична карта при 2, което може да се отрази при първичните предизборни борби. Вибрацията е за разногласия, спор на ползи, разделяне на лагери, само че извънредно съглашение. Всичко ще става по-бавно с компликации, само че най-после ще е както би трябвало. Като краен резултат всеки си научава уроците и всичко се случва в името на дълготрайно постигнатите цели и положителното за България.

Нумерологичната осцилация на името на партия,,Изправи се мутри вън " е с цялостна нумерологична карта при път на живота 2 на първо равнище, което дава спорове и сложна коалиция, бих споделила дорипазарлък и отводи за съглашения. Нумерологичната композиция на трето и четвърто име (мутри вън) образува кармичен кръст при 5 без цифрата 7 в нумерологичната карта, който дава пречки, нещата не се случват както би трябвало и както сме ги очаквали, по погрешен метод,загуби за обществото, игра не по разпоредбите. Нещо подмолно се случва, истината не е на яве. Означава още и възбрана за случване, прелъщение в неправилна посока, машинация, правене на сделки на мощ. Името не е удобно и е индикатор за разплащане на социална карма и конфликт. С това име партията изрично няма да е в интерес на народа. Няма дълготрайна благословия за положително ръководство и трайните резултати ще доведат до загуба на шанс за българите и липса на водач при ръководство.



Въпреки това партията има положителни шансове по отношение на датата на регистрация и институцията, което дава карта на благосъстояние при път на живота 1. Това разрешава добра изборна интензивност и опция за влизане в Народното събрание.

Партия,,Има подобен народ “ е с най-благоприятното и положително име от всички. Общата нумерологична карта на трите имена е цялостна карта при път на живота 1 на първо равнище, което безусловно подсигурява състезание и изрично случване. Ако в действителност стане първа политическа мощ ще има опция за новости, рестарт и обновяване. На второ равнище имената вършат общт общ брой 6- наслада от постигнатото, макар бурните страсти, шума, обвиняванията и детонацията. Всичко се случва с наслада, удовлетворение и по шумния, еспресивен метод. Любопитното тук е, че макар триумфа, бъдещето на партията е със период не по-голям от 10 години, като че ли няма да съумеят да просъществуват дълго

 

А номерата на бюлетините, които изтеглиха?

Най-добрият номер от трите е 15. Бюлетина номер 15 носи осцилация на наслада, бурна страст до краен лимит, отдаденост, разбуждане на пристрастености, непринудена наслада от постигнатото. Тя носи още и доста,,пожар " в себе си, повдигане на звук, показни разкрития и катурване на модела.

Бюлетина 22, дава общ брой 4, който е сигнал за компликации, спорове и напрежение.

Мая Манолова е в година с път на живота 5, което по отношение на персоналната и нумерологична карта дава резултат и краен резултат от случилото се за годината 8. Бюлетината на партията също е номер8. Това вещае изрично постепенно и мъчно случване, с доста взаимни отстъпки.

 

А датата на изборите?

Самата датата на изборите като дневен нумерологичен код е петица, с геометрия която демонстрира ненадейно превръщане на нещата, вид „ очаквай непредвиденото “, засилва избора на хората за разлика от миналата и постанова наложителни сделки и съглашения. Дори и да не желаят, държавно управление ще се сформира. Пред България има опция за избор на два противоположни пътя. В дълготраен проект датата 11.07 е доста по-добра от миналата и дава по-добри благоприятни условия за случване и развиване в по-добра посока за България.

 

Как стоят нещата с рождените дати на водачите?

Слави енеизбежен водач. Дневната му нумерологична карта към деня на избора образува цялостна геометрия при път на живота 1. Той повежда новото начало за България. От тук потеглят промени, които ще се трасформират през разнообразни форми и ще се наложи партията да се оправя с непредвидени обрати. „ Има подобен народ`` е непредвиденото положително или по-малкото зло за страната.

Според деня на избора и персоналния месец, в който се намираМая Манолова, нумерологията демонстрира компликации, битка, само че и отстояване на позиция до край. Всичко се случва при извънредно напрежение, наложителна промяна на тактиката, посредством разум и вярна политика. Резултатът, даже да се увенчае с триумф, ще е при оптимално изцеждане на силите. Личната и дневна нумерологична карта дава резултат 6, което води до крайни страсти, шумни изказвазния и дълготрайно мъртвило по-късно. Ще се разпалват пристрастености и страсти, само че без нахлуване в дълбочина на проблемите и решаването им. Повече гръмки приказки, по-малко добре свършена работа

Нумерологичната карта на водача на партията Васил Божков, която е геометрия стрелка към 3 с път на живота 3, образува цялостна нумерологична карта при пет. Петицата е игра по разпоредбите, ред, правда и дисциплинираност. Всичко се случва в нормата и закона, в противоположен случай нарушителите ги чакат съществени санкции. Налагане на нови правила, закони и разпореждания.Всичко се случва по едно и също време, хармонично и в система. Наблюдава се мощна симбиоза сред оживление и надзор.

Интересно е обаче, че и при Слави и при Божков, които са извънредно мощни водачи, има още две забележителни съгласно нумерологията водачи.

 

Кои са те и какво демонстрират вашите калкулации за тях?

Кристиян Богоев мощно свети нумерологично от листите на „ Българско лято “.Мисля, че водеше листата тъкмо тук във Варна. Тази година му е извънредно мощна и има доста положителни шансове за развиване и налагане в мечтаната посока. Нумерологичната му карта по отношение на деня на изборите е с геометрия карта на благосъстоянието при път на живота 3. Това дава високи шансове, опция да се следва истината и тя да бъде извадена на яве. Ще успее да се наложи като водач и да даде положителни благоприятни условия за развиване на партията в синхрон с ползите на хората, които съставлява. Силната му страна ще е при договарянията в Народното събрание, където постоянно ще съумява да извоюва сделки за положителното на всички страни. Спрямо рожденната му нумерологична карта и името на партията се оформя геометри при път на живота 5, която хем внася изясненост, хем потушава спорове. Изключително ярка, ерудирана персона.

Мика Зайкова е същинска звезда в екипа на Слави. Заедно те вършат добра композиция за старт, положително начало и сполучлив избор. В дълготраен проект обаче излиза, че няма да се схващат добре, евентуално поради мощната воля за надзор на Слави.

Иначе самата Мика имасъдбовна роля, която ще е с позитивен резултат като начало и първопоставяне на проекти и цели. Тя способства посредством опит и ловък разговор да се реализира мечтаното. Добър посредник и скъп преподавател.

 

Коя партия ще помогне на хората да живеят по-добре?

Като гласоподавател не мога да преценява, само че по отношение на нумерологията има единствено една партия, която има картата на благосъстоянието в себе си и това е БЛ. Останалите също имат положителни индикатори, само че по-скоро на равнище политики и битки в Народното събрание. 

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР